Welkom bij inatura

De natuur gelieerde wellness-producten die we bij inatura maken zijn het resultaat van een gezonde state of mind.

BEDNET POES

inatura steunt deze organisatie en maakte van hun mascotte – Billi de Bednet-poes – een ware warmteknuffel onder het gamma “Cherry Belly”.

Kent u Bednet?

Bednet is een organisatie die het mogelijk maakt om kinderen die gedurende een langere periode of vaak niet naar school kunnen (door ziekte, ongeval, operatie of moederschapsrust) toch de les kunnen volgen op school.

Online én volledig kosteloos. Via Bednet volgen afwezige leerlingen online les, samen met hun klasgenoten.

Ze blijven bij met de leerstof, ze houden contact met klasgenoten en ze blijven deel van de klasgroep.

Leerkrachten kunnen via Bednet lesgeven, alsof de afwezige leerling mee in de klas zit. Soft- en hardware worden hiervoor voorzien.

Inatura | Bednet Poes

Met een gevarieerd productengamma, zowel voor professioneel als particulier gebruik en evenzeer voor jong en oud werkt inatura mee aan een knusse, warme en mooiere wereld.

Ontdek wat onze producten kunnen toevoegen aan uw welzijn. Ergonomische poefjes en hoofdkussens met verrassende kenmerken. Maar kijk vooral ook naar onze uitgebreide lijnen warmteproducten en hun toepassingen.

Vele formaten, vullingen en uitvoeringen die u allen heerlijk laten ontspannen of spierpijnen en buikkrampen als sneeuw voor de zon doen verdwijnen.

En de Bednet-poes ?

inatura steunt deze organisatie en maakte van hun mascotte – Billi de Bednet-poes – een ware warmteknuffel onder het gamma “Cherry Belly”.

Los van de warmte die deze knuffel uitstraalt — door het kersenpitkussen in zijn buik — steunt u bij de aankoop van dit artikel ook rechtstreeks deze organisatie.

Een leuke knuffel, een warm gevoel en een duwtje in de rug voor Bednet.

Win-Win-Win  !

Inatura | Bednet Poes

Leuk om te krijgen en nog leuker om te geven !

Doe ‘m cadeau en maak iemand blij. Of koop ‘m lekker voor jezelf.

Een warme knuffel voor een goed doel.

Kijk snel in onze shop op : www…….