Handleidingen

Voor een optimaal gebruik van onze producten vindt u hieronder de gebruiksaanwijzing van onze producten terug.

Welkom bij inatura

De natuur gelieerde wellness-producten die we bij inatura maken zijn het resultaat van een gezonde state of mind.

Overzicht handleidingen

Met een gevarieerd productengamma, zowel voor professioneel als particulier gebruik en evenzeer voor jong en oud werkt inatura mee aan een knusse, warme en mooiere wereld.

Ontdek wat onze producten kunnen toevoegen aan uw welzijn. Ergonomische poefjes en hoofdkussens met verrassende kenmerken. Maar kijk vooral ook naar onze uitgebreide lijnen warmteproducten en hun toepassingen.

Vele formaten, vullingen en uitvoeringen die u allen heerlijk laten ontspannen of spierpijnen en buikkrampen als sneeuw voor de zon doen verdwijnen.

Warmtekussens / Kersenpitje

A. Hoe warm ik een kersenpitkussen op?

1. Verwijder de kussensloop voor het opwarmen

Tegenwoordig zijn veel kersenpitkussens verkrijgbaar met een leuke hoes. Denk maar aan de kersenpitkussens in de vorm van een knuffeltje voor een extra zacht gevoel zoals die van Cherry Belly. Het is belangrijk dat je deze kussensloop verwijdert voordat je het kussen opwarmt in de magnetron, als de fabrikant dit aangeeft. Daarnaast zijn er ook hoezen die gewoon mee in de magnetron mogen.

2. Leg het kussen altijd op een proper bord

Deze stap wordt vaak vergeten. Vuile, aangekoekte resten in je magnetron kunnen erg warm worden. Wanneer ze contact hebben met het kussen verhoogt dit het gevaar op schroeiplekken, beschadiging of het vatten van vuur. Door een proper bord te gebruiken, vermijd je deze gevaren.

3. Maak je kersenpitkussen licht vochtig

Het is een goed idee om het Kersepitje lichtjes te vernevelen of te besprenkelen met water. Dit zorgt er namelijk voor dat de pitten niet uitdrogen. Het is beter dat het kussen iets te vochtig aanvoelt dan iets te droog. Bij extreme oververhitting is het immers mogelijk dat het kussen verschroeit.

4. Hou de tijd van je magnetron in de gaten

Warm het Kersepitje niet in één keer op. Start met 1 minuut op 600 watt en bouw indien nodig op. Dit voorkomt het gevaar op verbranden en komt de levensduur van je kussen ten goede. De verwarming in de magnetron gebeurt namelijk van binnen naar buiten, waardoor het kersenpitkussen niet onmiddellijk warm aanvoelt. Warm het kussen niet nog eens op, maar wacht even totdat de temperatuur zijn weg naar buiten heeft gevonden.

5. Warm nooit een beschadigd kersenpitkussen weer op

Als het Kersepitje beschadigd is door veelvuldig of foutief gebruik mag je het niet meer gebruiken. De kans dat het kussen vuur vat, is namelijk te groot. De beschadiging maakt het warmtekussen erg kwetsbaar, dus is de veiligste optie dat je het vervangt door een nieuw exemplaar.

6. Blijf bij de magnetron tijdens het opwarmen

Soms heb je niet gezien dat je Kersepitje een beschadiging heeft. Indien dit het geval is, kan het kussen al snel beginnen te schroeien. Op dat moment is het belangrijk dat je in de buurt bent, zodat je snel kan handelen!

7. Wees extra alert bij baby’s of personen met een handicap

Het is af te raden om een Kersepitje te leggen bij een persoon die niet voldoende kan reageren op de (te warme) prikkels. Je kan het kersenpittenkussen wel gebruiken om bijvoorbeeld het babybedje op te warmen in de winter alvorens je de baby te slapen legt. Verwijder het kussen dan voordat je de baby in bed legt.

Ziezo, nu kan je zonder zorgen genieten van je warmtekussen

B. Kan mijn kersenpitkussen opgewarmd worden in een traditionele oven?

Het Kersepitje is gemaakt voor gebruik in de magnetron.
Toch zijn er veel mensen zonder een magnetron, die ook gebruik willen maken van onze warmtekussentjes.
Omdat het opwarmen in een traditionele oven zoveel mogelijkheden geeft (te veel modellen met te veel mogelijkheden) in al onze exportlanden kan/mag ik de werkwijze niet opnemen in de gebruiksaanwijzing.

Wij raden het Kersepitje (Classic, Cervico, Jumbo en Lumbo) op de volgende manier op te warmen in een traditionele oven:

Nadat ze licht bevochtigd zijn (enkele druppels water met de hand) kan u ze best verwarmen in een vuurvaste schaal (een pot met deksel).
De schaal kan dan in een traditionele oven gezet worden (met circulerende warme lucht) op 150°C zonder voor te verwarmen gedurende 15 minuten.
Draai het warmtekussen halverwege de tijd om. Probeer het de eerste keer voorzichtig uit, zodat u de volgende keren exact weet hoelang uw kussentje in de oven kan. Best gebruikt u een timer, om de tijd niet uit het oog te verliezen. Voor het kleinere model Kersepitje Picolo en onze Dorso volstaat 2×4 minuten.

Voor de kussentjes hoefijzer en ‘20×40’ van het merk ProFysio gelden dezelfde regels als Kersepitje Classic. Voor de ‘Belt’ mag je de regel van Kersepitje Picolo gebruiken.

Ook voor het merk DeScarf geldt 2x4min.

C. Moet een kersenpitkussen nat gemaakt worden voor opwarming?

Wij raden aan onze kussentjes licht te bevochtigen vooraleer ze op te warmen. Enkele druppels water met de hand of een verstuiver voldoen. De vullingen in onze pittenzakken bevatten van nature vocht en bij verwarming geeft dit de vochtige warmte die sneller en dieper bij de pijnlijke spieren komt dan andere vormen van warmtebronnen zoals warmtelampen, elektrische warmtebronnen en afgesloten water kruiken.

Het vocht (dit is overigens niet voelbaar) zorgt er tevens voor dat de huid niet uitdroogt in tegenstelling tot de andere warmtebronnen. Het kussen geeft tijdens het gebruik het vocht af. Vandaar raden wij aan om het – telkens weer – voor gebruik te bevochtigen. Dit niet alleen voor het lang leven en goede werking van het kussen, maar tevens voor de veiligheid. Mocht er zich (door foutief gebruik of een defect aan de magnetron) een ‘hot spot’ vormen is het kussen veiliger als het vochtig is.

D. Mag ik mijn kersenpitkussen gebruiken bij kinderen?

Kersenpitkussentjes (in alle maten en alle vormen) kunnen erg warm worden. Daarom raden we af ze aan kinderen te geven. Onze Cherry Belly en Cherry Belly Baby warmtepads zijn niet zo volumineus als de andere kussentjes en mogen niet zo lang opgewarmd worden. Daarom vormen ze minder gevaar. Daarnaast zitten ze ook verpakt in een knuffel wat het gevaar volledig uitsluit.

E. Kan ik mijn kersenpitkussen wassen?

De kussentjes van het merk Kersepitje kunnen perfect machinaal gewassen worden. U kan ze best verpakken in een kussenhoes of tijk die u sluit voor mocht er een naad lossen bij het kersenpitkussentje. Zo sluit u defecten uit van uw machine. En nadien natuurlijk laten drogen. Geen droogkas gebruiken.
De kussens van het merk ProFysio met kersenpitvulling mogen ook machinaal gewassen worden. Hun broertjes met lijnzaadvulling en DeScarf dan weer niet. Deze mogen met een vochtige doek gereinigd worden.

F. Mag ik mijn kersenpitkussen verschillende keren opwarmen?

Zoveel u maar wil. Maar zorg er steeds voor dat het kussen geen restwarmte heeft. Anders verwarmd u een kussen dat reeds (voor een deeltje) warm is er kans op oververhitting. Dit kan leiden tot het smeulen van de pitjes of zelfs tot ontbranding. Volgt u echter de gebruiksaanwijzing goed zijn de producten van inatura jaren bruikbaar.

G. Kan ik een beschadigd kersenpitkussen nog gebruiken?

Als uw kersenpitkussen of lijnzaadkussen beschadigd is door veelvuldig of foutief gebruik mag je het niet meer gebruiken. De kans dat de inhoud gaat smeulen en of heet kussen vuur vat is reëel. Een beschadigd warmtekussen wordt beter vervangen door een nieuw exemplaar.

H. Helpt een warmtekussen voor rugpijn?

Bij zeer veel mensen met rugpijn brengt warmte soelaas. Warmte verbetert de bloedcirculatie en maakt pijnlijke, vastzittende spieren en gewrichten opnieuw soepel. Doordat de bloedcirculatie verbetert, kunnen voedingsstoffen sneller bij de pijnlijke spier komen. Hiermee heeft de warmtetherapie een helend effect. Het is vooral zinvol bij een aanhoudende pijn en minder bij een acuut trauma. In dat geval gebruikt je een ‘koude-kompres’ om zwelling, pijn en rood worden tegen te gaan. Hiervoor kunnen de inatura warmtekussentjes uiteraard ook gebruikt worden.

I. Kan ik een kersenpitkussen gebruiken als koude kompres?

Voor zwoele zomeravonden of warme nachten verdraaglijker te maken kunnen onze kersenpitkussentjes (gamma: Kersepitje en ProFysio met kersenpitten) perfect gebruikt worden. Maar ook voor zwellingen tegen te gaan bij een val of stoot zijn ze zeer bruikbaar. De kussentjes dienen dan – in een gesloten plastieken zak of bakje – bewaard te worden in de ijskast of diepvries. Rol het koude kussen steeds in een handdoek voor gebruik.
Onze Pitoutjes liggen bijvoorbeeld in menig diepvriesvakken bij crèches en schooltjes. Het is voor de kinderen een zeer leuk artikel om tegen een opgelopen builtje te houden. Dit kan dan weer perfect zonder handdoek.

J. Werkt een kersenpitkussen tegen hoofdpijn?

Er zijn veel verschillende vormen van hoofdpijn. En er zijn ook zeer veel natuurlijke middeltjes tegen verschillende van die vormen. Onze kussentjes helpen. Maar het is aan de gebruiker om te kiezen voor een warm of een koud kussentje. De meeste hoofdpijnen zijn te verlichten met een warm Kersepitje. Maar als de hoofdpijn bijvoorbeeld gepaard gaat met koorts of ziekte kan een gekoeld Kersepitje weer wonderen doen. Rol het kussen dan in een handdoek voor je het gebruikt. Om ’s nachts migraine te verlichten raden wij inatura’s Atlas Boekweitkaf hoofdkussen aan. Reeds eeuwen zijn Aziatische gezondheidsdeskundigen zich bewust van de voordelen van het slapen op een boekweitkussen. In Japan wordt het boekweitkussen bijvoorbeeld al sinds oudsher therapeutisch gebruikt om mensen te verlichten tot het genezen van migraine.

Met een gevarieerd productengamma, zowel voor professioneel als particulier gebruik en evenzeer voor jong en oud werkt inatura mee aan een knusse, warme en mooiere wereld.

Ontdek wat onze producten kunnen toevoegen aan uw welzijn. Ergonomische poefjes en hoofdkussens met verrassende kenmerken. Maar kijk vooral ook naar onze uitgebreide lijnen warmteproducten en hun toepassingen.

Vele formaten, vullingen en uitvoeringen die u allen heerlijk laten ontspannen of spierpijnen en buikkrampen als sneeuw voor de zon doen verdwijnen.

Atlas

A. Wat zijn speltkafkussens?

De Atlas Speltkafkussens zijn een natuurlijke oplossing tegen nachtelijk zweten. Nachtzweten is een veel voorkomende klacht, zowel bij mannen als vrouwen. Hoewel de oorzaak vaak onbekend is, kan dit vaak aan de slaapomgeving liggen. Een te warme slaapkamer, slaapkleding, dekens of het matras kunnen aan de basis liggen. Een oplossing voor een betere ventilatie is een goed kussen, gevuld met… speltkaf. Tijdens de slaap is het belangrijk dat het hoofd koel is.

Het speltkafkussen biedt een goede ondersteuning voor je hoofd, en stimuleert een comfortabele houding. Wat veel mensen niet weten, is dat speltkaf de eigenschap heeft vocht te absorberen. Het wordt speciaal aanbevolen voor nachtelijke zweters. De structuur van het speltkaf zorgt voor een constante ventilatie, wat dit kussen fris en luchtig maakt. Zelfs tijdens warme zomernachten voelt het kussen nog steeds lekker koel aan.
Speltkafkussens zijn 100% natuurlijk en dus milieuvriendelijk. De vulling ondersteunt je nekwervels op een juiste manier, zodat je diep en rustig kan slapen. Dit heeft een positief effect bij hoofdpijn, stress en slapeloosheid. Het kussen heeft ook een ritssluiting, wat handig is voor het navullen of reinigen van de kussensloop.

Het is wenselijk om het kussen na enkele jaren gebruik bij te vullen met nieuw kaf. Dankzij een rits is de vulling gemakkelijk aan te passen. De Atlas navulling speltkaf is in de handel verkrijgbaar.

B. Wat zijn boekweitkaf kussens?

Het Atlas boekweitkussen is gemaakt van een damast, een 100% ongebleekte katoen en gevuld met gezuiverd boekweitkaf. Dit kussen geeft een vast gevoel en de boekweitdopjes blijven lang veerkrachtig en zijn volledig geurloos.

Atlas kussens garanderen een goede ondersteuning voor het hoofd en nek, zelfs als u veel beweegt in uw slaap. Het Atlas kussen kan men navullen dankzij een handige ritssluiting en de hoes is machine-wasbaar, mits de vulling tijdelijk te verwijderen uiteraard.

Volledig ontspannen slapen begint met een optimale ondersteuning van je lichaam. Doordat je nek en hoofd volledig worden ondersteund in elke slaappositie, lig je ontspannen en wordt het inslapen bevorderd. Het Atlasgamma helpt je te genieten van deze optimale nachtrust.
Fysieke klachten aan rug, schouder en nek worden voorkomen en verminderd. Vaak geldt dat als je eenmaal een boekweitkussen hebt geprobeerd, je jezelf zal afvragen hoe je al die tijd zonder hebt gekund.

Boekweitdoppen zorgen met hun unieke kwaliteiten voor optimaal comfort. Het boekweitkussen werkt therapeutisch voor lichaam en geest, omdat het een goede nachtrust bevordert.

Een boekweitkussen geeft meer stevigheid dan kussens met vullingen zoals dons, veren, traag schuim of andere synthetische vullingen. Hierdoor zorgt een boekweitkussen voor een optimale ondersteuning van hoofd en nek zonder dat het daarbij hard aanvoelt. De boekweitdoppen passen zich aan de vorm en het gewicht van je hoofd en nek aan. Zodoende voelt het kussen als een verlengstuk van je lichaam en kunnen je spieren in je rug, schouders en nek zich helemaal ontspannen. Door deze ontspanning zal je makkelijker inslapen en zal je je bij het bij het ontwaken fit en uitgerust voelen.

Reeds eeuwen zijn Aziatische gezondheidsdeskundigen zich bewust van de voordelen van het slapen op een boekweitkussen. In Japan wordt het boekweitkussen bijvoorbeeld al sinds oudsher therapeutisch gebruikt om mensen te genezen van migraine. Ook vandaag de dag worden de boekweitkussens nog steeds veel gebruikt in Azië. In Japan is het zelfs het meest gangbare hoofdkussen. Ook binnen Europa ervaren steeds meer mensen de voordelen van de boekweitkussens waardoor ook hier de kussens aan populariteit winnen.

Het is wenselijk om het kussen na enkele jaren gebruik bij te vullen met nieuw kaf. Dankzij een rits is de vulling gemakkelijk aan te passen. De Atlas navulling boekweitkaf is in de handel verkrijgbaar.

C. Wat is het verschil tussen speltkaf en boekweitkaf?

De Atlas Speltkafkussens zijn een natuurlijke oplossing tegen nachtelijk zweten. Een oplossing voor een betere ventilatie is een goed kussen, gevuld met… speltkaf. Tijdens de slaap is het belangrijk dat het hoofd koel is. Het speltkafkussen biedt een goede ondersteuning voor je hoofd, en stimuleert een comfortabele houding. Wat veel mensen niet weten, is dat speltkaf de eigenschap heeft vocht te absorberen. Het wordt speciaal aanbevolen voor nachtelijke zweters. De structuur van het speltkaf zorgt voor een constante ventilatie, wat dit kussen fris en luchtig maakt. Zelfs tijdens warme zomernachten voelt het kussen nog steeds lekker koel aan.
Atlas Boekweitkussens kussens garanderen een goede ondersteuning voor het hoofd en nek, zelfs als u veel beweegt in uw slaap. Ons boekweitkussen geeft meer stevigheid dan kussens met vullingen zoals dons, veren, traag schuim of andere synthetische vullingen. Hierdoor zorgt het Atlas boekweitkussen voor een optimale ondersteuning van hoofd en nek zonder dat het daarbij hard aanvoelt. De boekweitdoppen passen zich aan de vorm en het gewicht van je hoofd en nek aan. Zodoende voelt het kussen als een verlengstuk van je lichaam en kunnen je spieren in je rug, schouders en nek zich helemaal ontspannen. Door deze ontspanning zal je makkelijker inslapen en zal je je bij het bij het ontwaken fit en uitgerust voelen.

D. Wat is een Deepsleep kussen?

Het Deepsleep kussen is het instapkussen van onze boekweitkussens. Het is een boekweitkussen van 50×60 cm met een rits. U kan de vulling van dit kussen na enkele jaren vervangen of bijvullen met de handige rits.

E. Wat is een Eco-Star kussen?

Het Eco-Star kussen is ons basis boekweitkussen. Het is een boekweitkussen van 50×60 cm. De meest voordelige uit het assortiment. Dit kussen is – in tegenstelling tot het Deepsleep kussen en het Atlas Boekweitkussen – niet navulbaar.

Met een gevarieerd productengamma, zowel voor professioneel als particulier gebruik en evenzeer voor jong en oud werkt inatura mee aan een knusse, warme en mooiere wereld.

Ontdek wat onze producten kunnen toevoegen aan uw welzijn. Ergonomische poefjes en hoofdkussens met verrassende kenmerken. Maar kijk vooral ook naar onze uitgebreide lijnen warmteproducten en hun toepassingen.

Vele formaten, vullingen en uitvoeringen die u allen heerlijk laten ontspannen of spierpijnen en buikkrampen als sneeuw voor de zon doen verdwijnen.

ProFysio

A. Kan ik een lijnzaadkussen wassen?

Neen, de ProFysio Lijnzaadkussens zijn niet machine wasbaar. U kan ze wel reinigen met een vochtige doek.

B. Mag een lijnzaadkussen opgewarmd worden in een traditionele oven?

Net zoals het Kersepitje mag u ook de ProFysio Lijnzaadkussens opwarmen in een traditionele oven. Wij raden ook hier aan het kussen lichtjes te bevochtigen alvorens het op te warmen. Nadat ze licht bevochtigd zijn (enkele druppels met de hand) kan u ze best verwarmen in een vuurvaste schaal (een pot met deksel). De schaal kan dan in een traditionele oven gezet worden (met circulerende warme lucht) op 150° zonder voor te verwarmen geurende 15 minuten. (2 x 7,5 min) Draai het warmtekussen halverwege de tijd om. Probeer het de eerste keer voorzichtig uit zodat u de volgende keren exact weet hoelang uw kussentje in de oven kan. Best gebuikt u een timer, om de tijd niet uit het oogt te verliezen. ProFysio Hoefijzer en ProFysio 20×40 maximum 15 min en de ProFysio Belt maximum 8 min (2 x 4 min).

C. Moet een lijnzaadkussen bevochtigd worden?

Wij raden aan de ProFysio lijnzaadkussentjes lichtjes te bevochtigen alvorens ze op te warmen. Dit om uitdroging te voorkomen. Enkele druppels water met de hand of een verstuiver voldoen. De vullingen in onze warmtekussens bevatten van nature vocht en bij verwarming geert dit de vochtige warmte die sneller en dieper bij de spieren komt. Veel meer dan andere warmtebronnen zoals warmtelampen, elektrische kussens en afgesloten water kruiken. Het vocht zorg er tevens voor de at de huis niet uitdroogt in tegenstelling tot de andere warmtebronnen. Het kussen geeft bij het gebruik vocht af. Vandaar, telkens weer voor gebruik bevochtigen. Mocht er zich (door foutief gebruik of een defect aan de magnetron) een ‘hot-spots’ vormen is het kussen veiliger als het vochtig is.

Met een gevarieerd productengamma, zowel voor professioneel als particulier gebruik en evenzeer voor jong en oud werkt inatura mee aan een knusse, warme en mooiere wereld.

Ontdek wat onze producten kunnen toevoegen aan uw welzijn. Ergonomische poefjes en hoofdkussens met verrassende kenmerken. Maar kijk vooral ook naar onze uitgebreide lijnen warmteproducten en hun toepassingen.

Vele formaten, vullingen en uitvoeringen die u allen heerlijk laten ontspannen of spierpijnen en buikkrampen als sneeuw voor de zon doen verdwijnen.

Cherry Belly – Cherry Belly Baby

A. Wat is Cherry Belly?

Cherry Belly is een gamma van leuke knuffels waar een kersenpitten hartje in zit. Pure verwennerij voor onze oogappels, maar ook een bon van weldaad, ideaal bij spierpijtjes en (buik)krampjes. Dat hartje kan men in de microgolfoven verwarmen zodat de kids van een warme knuffel kunnen genieten. Het gamma bestaat uit 2 lijnen. “Wild Life” met een nijlpaard, een olifant, een aap en een beer en “The Farm” met een Kat, een hond en een varken.

B. Wat is Cherry Belly Baby?

Cherry Belly Baby is een gamma van knuffels voor de aller kleinsten. In de buik van deze knuffels zitten lijnzaadkussentjes die men in de microgolfoven verwarmen kan. Zo kunnen wiegjes of bedjes opgewarmd worden of kunnen ze gebruikt worden voor het verzachten van krampjes. Los daarvan zijn het gewoon top knuffels voor onze kleinsten die ze eindeloos kunnen knuffelen. Het gamma bestaat uit 2 lijnen. “Pets” met een hond en een kat en “Bugs” met een bij, een vlinder en een lieveheersbeestjes. Het kussentje hier is gevuld met lijnzaad dat zachter is als kersenpitten en dus ideaal voor de kleinere kinderen.

C. Wat is Cherry Belly Sit?

inatura maakt al meer als 25 jaar leuke poefjes onder het gamma SitWise. En nu maken we een cross-over gamma van de poefjes met enkele dieren van het Cherry Belly gamma. Een leuke kinderpoef met alle voordelen van SitWise en de kleurrijke figuren van Cherry Belly.

D. Is Cherry Belly & Cherry Belly baby veilig voor kinderen?

Natuurlijk. Weet dat kersenpitkussens (in alle maten en gewichten) erg warm kunnen worden. Daarom raden we ze af aan de kinderen te geven. Cherry Belly en Cherry Belly Baby zijn speciaal gemaakt voor de kinderen. De warmtekussens mogen – zoals beschreven in de gebruiksaanwijzing – helemaal niet zo lang verwarmd worden en daarna worden ze dan nog eens veilig in de knuffel opgeborgen zodat er geen rechtstreeks contact is met de kinderen. Zeer veilig dus.

Met een gevarieerd productengamma, zowel voor professioneel als particulier gebruik en evenzeer voor jong en oud werkt inatura mee aan een knusse, warme en mooiere wereld.

Ontdek wat onze producten kunnen toevoegen aan uw welzijn. Ergonomische poefjes en hoofdkussens met verrassende kenmerken. Maar kijk vooral ook naar onze uitgebreide lijnen warmteproducten en hun toepassingen.

Vele formaten, vullingen en uitvoeringen die u allen heerlijk laten ontspannen of spierpijnen en buikkrampen als sneeuw voor de zon doen verdwijnen.

Varia / inatura

A. Wie is inatura?

inatura is een Antwerps bedrijf dat sinds 1997 (nu in 2022, 25 jaar dus) natuur gelieerde wellness-producten maakt. En dit met oog op duurzaamheid en geproduceerd door mensen met een arbeidshandicap. Het is uitgegroeid tot een bedrijf dat nu een 70 tal producten bedacht, maakt én verkoopt in gans Europa en ver daarbuiten. Het werd 10 jaar gelden overgenomen door het maatwerkbedrijf Arop die deze werking extra zuurstof, mankracht én professionaliteit toebracht om het te maken wat het vandaag is: TOP!

B. Wat maakt inatura?

inatura maakt hoofdkussens met natuurvullingen (Atlas), poefjes (SitWise), warmteknuffels voor kinderen (Cherry Belly), warmteknuffels voor Baby’s (Cherry Belly Baby), warmtekussens voor kinesisten én hun patiënten (ProFysio) natuurlijk ook véél, zéér véél Kersepitjes. Het gamma dat ondertussen vertaald is in 24 talen en verkrijgbaar in 25 landen.

C. Waar verkoopt inatura haar producten?

inatura’s klanten verkopen de gamma’s in de farmaciesector, meubelzaken, drogisterij- winkels en ketens, tuincentra, cadeaushops, bio-, natuur en reformwinkels, bandagisten, bed speciaalzaken, …. enz. Maar ook online worden ze in binnen en buitenland aangeboden.

D. Kan ik zelf kersenpitkussentjes verkopen en/of verdeler worden?

Natuurlijk. Iedereen met een BTW nummer kan inatura producten verdelen. Onze producten zijn verkrijgbaar in 24 talen en 25 landen. Dus ook internationale kandidaten kunnen inatura verdeler worden. Surf naar https://inatura.com/word-distributeur/, vul het formulier in en u krijgt alle informatie zodat ook U een inatura verdeler kan worden. ‘Partner-up’ en we hopen u snel te mogen verwelkomen in de inatura-familie.

E. Kan ik inatura betalen bij inatura?

Haha… Dat is een zéér véél gestelde vraag. Reeds 25 jaar vragen de mensen me of dit kan. En steeds zeg ik hetzelfde: “Doe me een voorstel en misschien vinden we wel een weg om samen te werken”. Dus, Yep! 😉

Met een gevarieerd productengamma, zowel voor professioneel als particulier gebruik en evenzeer voor jong en oud werkt inatura mee aan een knusse, warme en mooiere wereld.

Ontdek wat onze producten kunnen toevoegen aan uw welzijn. Ergonomische poefjes en hoofdkussens met verrassende kenmerken. Maar kijk vooral ook naar onze uitgebreide lijnen warmteproducten en hun toepassingen.

Vele formaten, vullingen en uitvoeringen die u allen heerlijk laten ontspannen of spierpijnen en buikkrampen als sneeuw voor de zon doen verdwijnen.